fbpx

Despre noi

Povestea Puzzle Punks a inceput acum 6 ani, in Croatia, cand noi,  Bogdan si Diana, am incercat pentru prima oara un escape room. A fost dragoste la prima vedere pentru astfel de experiente. Adrenalina, suspansul, decorul captivant si provocarile inteligente ne-au facut sa uitam de tot si sa ne concentram doar pe misiunea jocului.

La 5 luni dupa aceasta experienta am deschis propriul nostru escape room in Dubrovnik, primul din oras,  cu jocuri concepute si construite de noi. De atunci, mii de jucatori pasionati de camere de evadare din toate colturile lumii ne-au trecut pragul.

Puzzle Punks
In Brasov

În 2019, am decis să deschidem un escape room în Brașov, oferind astfel și brașovenilor ocazia să experimenteze camere de evadare de calitate, cu decor de film, provocări captivante și pline de suspans. 

Puzzle Punks - descrierea companiei

Puzzle Punks este o companie escape room independentă, care proiectează, construiește și oferă aventuri captivante în viața reală sunt forma de camere de evadare (și nu numai). Misiunea noastră este să oferim experiențe unice și memorabile. Suntem coduși de pasiune și punem multă creativitate și muncă asiduă în crearea de concepte interactive și distractive. Jocurile noastre sunt smart și ies în evidență printr-o atenție deosebită la detaliilor, storytelling și fluiditate a jocului. Construim mecanisme de puzzle intricate care sunt interactive și complexe. Creăm jocuri ținând cont de un singur lucru – jucătorul!

Puzzle Punks Escape Room Brasov

Portofoliu

De-a  lungul timpului am creat și construit jocuri si activitati interactive pentru companii din Irlanda, UK, Trinidad&Tobago, Croatia si Romania

Pentru întrebări sau propuneri de colaborare ne puteți contacta la:

play@escaperoombrasov.ro

Scroll to Top