fbpx

Sănătatea clienților noștri,
o prioritate!

Virusul COVID-19 schimbă obiceiurile tuturor. Fiecare dintre noi trebuie sa să ia măsuri riguroase și responsabile pentru a încerca să împiedice răspândirea acestui virus.

La Puzzle Punks Escape Room Brasov curățenia și siguranța clienților au fost întotdeauna prioritatea noastră numărul 1 și continuăm să fim dedicați sănătății și bunăstării oaspeților noștri. Pentru aceasta am implementat o serie de măsuri de prevenție pentru a vă oferi o experiență lipsită de griji!

Grupuri private, mereu

Accesul în locația noastra se face doar pe baza de rezervare prealabilă. În orice moment, doar un singur grup se va afla în incinta. 
Experiențele noastre au fost și vor fi mereu evenimente private, astfel ca nu vom amesteca niciodată persoane din grupuri diferite, care nu se cunosc, pentru a juca împreună.

2 ore distanță între rezervări

 Pentru a ne asigura că nu vă veți intersecta cu niciun alt grup când veniți/plecați de la noi, am decis să mărim la 2 ore timpul dintre rezervări.

  Vă rugăm să veniți cu maxim 5 minute înainte de ora rezervării și să plecați imediat după terminarea jocului. Încercăm să reducem la maxim timpul petrecut de dumneavoastră în incintă, nu o luați personal!
Avem nevoie de timpul salvat astfel sa fie suficient pentru a dezinfecta suprafețele.

 
 

Măști de protecție și dezinfectant pentru mâini puse la dispoziție GRATUIT

Purtarea măștii de protecție este OBLIGATORIE pe toată durata șederii în incinta noastră.  Punem la dispoziție GRATUIT măști de protecție pentru clienți în cazul in care aceștia nu își aduc una proprie.
La intrarea în locație există un dispenser cu dezinfectant pentru mâini, vă rugăm să îl folosiți. Este mereu indicat să aveți mâinile curate.
Puteți folosi și toaletele pentru a vă spăla pe mâini.

Dezinfectare și curățenie

Suprafețele de joc, obiectele din cameră de evadare și spațiile comune sunt dezinfectate și curățate înainte și dupș fiecare grup. 

Distanțare Socială

Personalul nostru va purta mereu mască de protecție și se vor asigura că păstrează mereu 1,5m – 2m distanță între ei și clienți.

 

Rugămintea noastră

Oricât de mult am vrea, nu vom putea oferi un mediu 100% steril fără ajutorul dumneavoastră. Încercați să respectați pe cat de mult posibil recomandările autoritățiilor referitoare la igiena personală și distanțarea socială.
Dacă aveți febră sau alte simptome asociate cu virusul COVID-19, vă rugăm să stați acasă și să consultați medicul. 

Scroll to Top